14 Korona aika

Olemme eläneet jo toista kuukautta korona ajassa. Itselläni alkaa olla jo mitta täynnä tätä eristyksessä elämistä.

Alussa ei oikein tuntunut missään. Harmitti tietty, kun tanssit loppui kuin seinään. Nyt,kun olen toista kuukautta elänyt elämää, että käymme kaupassa kerran viikossa, fysioterapia on otettu pois Kelan toimesta.

Alkaa tuntumaan, että mun on kohta höllättävä omia rajoituksia, ettei ihan pimahda. Pakko kohta tavata ihmisiä joita mulla on ikävä.

Koulut aukaisee peruskoulut 14.5. auki pariksi viikoksi. Minusta se on tyhmä veto. Miksi vaivautua avaamaan pariksi viikoksi koulut, kun sen jälkeen alkaa kesäloma. Turhaan lapsia vaarantaa parin viikon vuoksi. koronaan. Eihän sitä tiedä mistä saa tartunnan jos saa, mutta kuitenkin on uhkarohkeaa testata lapsilla tuleeko tautia. Mitäs sitten, jos perheessä on riskiryhmään kuuluva perheenjäsen?

Käymme kaupassa, niin mulla on hanskat kädessä. Pesemme kädet hyvin, kun tulemme kotiin.

Yhtään ei tiedä, kuinka kauan tämä tila on läsnä. Terveys tietty ykkösasia. Mulla on vastuu myös työntekijöiden terveydestä.

Olen hankkinut tänne tarvittavat kasvosuojuksia .

Tietoa kirjoittajasta

Ani

Olen Anita, syntynyt ,CP- vammaisena. Blogissani tulen kertomaan elämästäni teille. Elämäni on rikasta ja nyt en puhu rahasta vaan kokemuksista, joita eteeni on tullut ja tulee olemaan. Nautinnollisia lukuhetkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *