11. Tanssit harrastuksena

Käyn tansseissa melkein viikoittain. Tanssiharrastuksen aloitin reilu 10 vuotta sitten.

Aluksi kävin harvakseltaan jossain jotakin bändiä kuuntelee. Sitten aloin käymään viikoittain lähellä tai kauempana keikoilla. Vuonna 2015 ostin oman auton. Se on helpottanut paljon mun liikkumista. Alkoi keikkamatkat pitenemään ja tangomarkkinoilla käynti tuli kesäisin myös mukaan. Tangomarkkinoilla olen käynyt 3-4 kertaa Seinäjoella. Siellä näkee aina tuttuja ja musiikki yhdistää. Siellä on aina se mahtava tunnelma. Satoi tai paistoi. Viime vuosina on ollut myös SMORK kisa, joka tuotiin Ylläs Soikoon tapahtumasta Seinäjoelle. Kyösti Mäkimattila sai luvan. SMORK=Suomen Mestari Orkesteri Kisa. Kisassa kilpailee bändit solisteineen . Eka SMORK voittaja Seinäjoella oli Tanssiorkesteri Kaiho, sitten Komiat ja viime kesänä Neitoset. Kaiho ja Komiat ovat mun suosikkeja.

Käyn tansseissa. Tykkään aina istua lavan edessä kuuntelee solistia. Suosikkeja mulla on Heikki Koskelo, Jari Greg, Saija Tuupanen, Kaiho, Jarno Kokko, Antti Ahopelto, Benjamin Enroth, Sami Rosholm, Kyösti Mäkimattila, Souvarit ja varmaa tulee vielä uusia tuttavuuksia. Heikki Koskelon kanssa käymme keikkansa jälkeen pyörähtää parketilla. Samoin kesällä kävi Antti Ahopellon kanssa, kun näimme toka kerran. Solistien kanssa tulee juteltua keikan jälkeen niitä näitä. Keikoilla teen myös videoita. Tanssin toki oman avustajani kanssa. Tilaa aina löydämme parketilla.

Musiikki on ollut aina mun elämässä mukana. Lapsena soitin kotona haitaria ja koulun joulujuhlissa. Musiikki rentouttaa ja vie pahat fiilikset pois. Tanssikeikkojen jälkeen olen kuin uusi ihminen.

Tansseissa on voimaa.

Tietoa kirjoittajasta

Ani

Olen Anita, syntynyt ,CP- vammaisena. Blogissani tulen kertomaan elämästäni teille. Elämäni on rikasta ja nyt en puhu rahasta vaan kokemuksista, joita eteeni on tullut ja tulee olemaan. Nautinnollisia lukuhetkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *