13. Mallikoulutusta

Pari viikkoa sitten meillä oli mallikoulutusta Ootd n tiloissa. Kouluttaja opetti meille, kuinka kävellään ja käyttäydytään muotinäytöksessä sekä kuinka puetaan päälle, ettei meikki sotke vaatteita. Aloimme sitten harjoittelemaan kävelyä. Yksi meidän malli työnsi mun pyörätuolia . Liikkeen myyjä teki videolle, että näemme, miten meni ja mitä on korjattavaa. Ensin menimme yksin ja sitten kolmen porukassa. Minä etukeulassa ja kaksi mun takana. Seuraava kierros menin siten, että olimme saaneet valita vaatteen, jota halusimme esitellä. Itselläni oli päällä kaunis kukallinen bomperi. Moni sanoi, että olin valinnut juuri mun värisen bomperin. Koulutus oli kiva

Koulutuksen jälkeen lähdimme Amarilloon syömään ja vähän juhlimaan vetäjämme synttäreitä etukäteen. Perheensä oli myös mukana, miehensä ja vanhempansa. Tytär oli kotona kisujen kanssa . Tilaisuus oli lämminhenkinen rauhallinen. Itsekin sain syötyä ilman jännitystä. Syötyämme porukka lähti vielä juhlimaan muualle. Itse lähdin avustajani kanssa kotiin kaupan kautta.

Koulutustilaisuudet on kivoja. Seuraava on meikkikoulutusta ensi kuussa.

Tietoa kirjoittajasta

Ani

Olen Anita, syntynyt ,CP- vammaisena. Blogissani tulen kertomaan elämästäni teille. Elämäni on rikasta ja nyt en puhu rahasta vaan kokemuksista, joita eteeni on tullut ja tulee olemaan. Nautinnollisia lukuhetkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *