15. Kesä 2020

Kesässä ollaan jo menossa kesäkuun lopussa. Kevät ja alku kesä oli vähän ankeaa oloa, kun korona-aika pelotti. Nyt alkaa olemaan jo rennommin. Itse ainakin alan elämään ”normaalia” elämää.
Ennen juhannusta aloin käymään Hangan lavalla Lavis ryhmässä. Siellä on ollut kivaa olla tervejalkaisten mukana. Paljon olen pystynyt siellä tekemään itse.

Makkaran paistaminen tietty kuuluu myös kesääni. Ollaan käyty Toivakassa.

Juhannuksena sain ensimmäiset hoitokisut Pawshake n kautta.. Juhannus siinä vierähti nopeasti. Alunperin olin kyllä suunnitellut juhannuksen Savon puoleen, mutta homma pissi kokonaan. Oltiin kotona sitten. Kävin kahdessa paikassa syöttää kisuja ja yksi oli mulla kotonani. Aattona kävin tansseissa Juurikkasaaressa avustajani kanssa. Oli ihana päästä pitkästä aikaa tanssimaan. Yöllä käytiin vielä syöttää tässä lähellä kisu ja käytiin ajelee peurungassa. Hiljaista oli. Paikka oli kiinni.

Ensi viikolla alkaa Hangan lavalla tanssit. Vihdoinkin.

Sinkkumiitti on ollut kesän aikana kolme kertaa. On ollut kiva olla mukana. Nyt viimeksi kokoonnuimme Alban rannassa. Alussa oli porukka hukassa, mutta kyllä me sitten löysimme oikeaan ryhmään. Aloin kyselee muutamalta mieheltä ovatko sinkkuryhmää. Loput osasi suunnistaa nurmikolle, kun näkivät minut 😉. Jäätelötkin saimme yhdeltä sinkulta. Kesä ja jäätelö 👍. Oli kiva hetki uusien sinkkujen kanssa . Minuakin kuunneltiin. Vesipisarat hieman sotki aikataulua.

Tämän jälkeen lähdin vielä syöttää Helvi kisun. Siellä vierähti tunti kisun kanssa. Loppu illan olin kotona. Olin tyytyväinen päivään.

Tänään kävin ostaa kotona olevalle Kisulle raapimapuun. Oli tässä lähellä. Omistajalle laitoin kuvia. Oli yllättynyt. Saan Kisu Nappulan pitää viel tiistai iltaan asti. 💗.

Tietoa kirjoittajasta

Ani

Olen Anita, syntynyt ,CP- vammaisena. Blogissani tulen kertomaan elämästäni teille. Elämäni on rikasta ja nyt en puhu rahasta vaan kokemuksista, joita eteeni on tullut ja tulee olemaan. Nautinnollisia lukuhetkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *