9. Lunta tulvillaan…

On tammikuu loppupuolella kalenteri. Lunta on tullut taas ihan riittämiin ja kaupungin auraus ei oikein kulje tarpeeksi usein. Tänä talvena onneksi on ollut vähemmän lunta kuin vuosi sitten. Asun kaupungin vuokra-asunnossa. Monesti jään miettimään, pääsenkö parkkipaikalle autolleni vai istunko kotona neljän seinän sisällä. Tänään oli onneksi pihassa aurattu sen verran, että pääsin avustajan kanssa parkkipaikalle siivoamaan autoa lumen alta. Sain samalla oltua hieman ulkona. Auto löytyi lumen seasta. Sitten alkoi lumikolan työntö. Lumet pois auton ympäriltä, että pääsen autoon. Ennen vanhaan aura kävi joka aamu. Ei nykyään. Säästöä, säästöä… Vuokrat kyllä nousee joka vuosi ja palvelut huononee. Pyörätuolilla ei niin vaan mennä lumessa, jos ei ole voimamies matkassa.

Mihin tämä maailma on menossa?

Tietoa kirjoittajasta

Ani

Olen Anita, syntynyt ,CP- vammaisena. Blogissani tulen kertomaan elämästäni teille. Elämäni on rikasta ja nyt en puhu rahasta vaan kokemuksista, joita eteeni on tullut ja tulee olemaan. Nautinnollisia lukuhetkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *