6.Plusmalliksi pääsy

Olen joskus haaveillut, että pääsisin esittelemään toisille vaatteita. Kerran näin Facebookin seinällä videon, jossa erilailla vammaiset oli muotinäytöksessä esittelee vaatteita. Itse aloin haaveilemaan,että olisipa Suomessakin tällaista toimintaa.. Tykkään myös olla kameran edessä. Kului varmaan noin vuosi tästä haaveiluhetkestä,kun minulla oli uusi avustaja haku Mol sivulla, koska pitkäaikainen työntekijäni muutti muualle ja minun piti etsiä uusi työntekijä itselleni. Avustaja ehdokkaista kävi muutamia. Valitsin heistä sitten yhden, Aloitimme työt ja pikkuhiljaa aloimme juttelemaan minun haaveista. Jutellessa tuli ilmi, että hänellä on mallitoimisto pluskokoisille . En osannut vielä arvata siinä vaiheessa, että olisimme joskus toistemme pomot 😉. Haluisin kerran otattaa muutaman kuvan itsestäni kotona omissa vaatteissa. Innostuin , kohta minulla oli Instagramissa kuvia ja linkki , mihin mallitoimistoon kuulun. Tästä lähti tieni plusmallina. Nyt olen ollut muiden mallien kanssa jo meikkikoulutuksessa marraskuussa. Joulukuun alussa minusta otettiin ensimmäiset kuvat liikkeelle O.O.T.D lle.. Myyjä halusi mukaan ”erilaisen” mallin. No tässähän minä 😉. Pyörätuolia käyttävä malli. Kuvattiin kolmea eri vaatetta. Kuvat pääsi Facebookin O.O.T.D liikkeen seinälle. Olin tosi tyytyväinen ja innoissani. En ole koskaan osannut toivoa, että olisin joskus malli.Tällä viikolla lauantaina on Casting-tilaisuus. Keväällä pääsen uusiin kuvauksiin O.O.T.D lle, Kevätmallistoa kuvataan sitten .

Ennen kuin minusta tuli plusmalli, välillä inhosin itseäni, kilojani, ikääni. Nyt olen lopullisesti sinut itseni kanssa ❤️.

Tietoa kirjoittajasta

Ani

Olen Anita, syntynyt ,CP- vammaisena. Blogissani tulen kertomaan elämästäni teille. Elämäni on rikasta ja nyt en puhu rahasta vaan kokemuksista, joita eteeni on tullut ja tulee olemaan. Nautinnollisia lukuhetkiä.

One thought on “6.Plusmalliksi pääsy”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *