12. Ystävän päivä

Tänään vietettiin ystävänpäivää. Mielestäni jokainen päivä on ystävän päivä ja kaikkea muutakin, mutta joku on keksinyt tuoda Suomeenkin Valentine Day n. Kävimme muutaman pyörätuolitanssikerholaisen kanssa tanssittamassa Palvelutalolla asukkaita ja päiväkeskuksessa olleita. Olen itse asunut siellä joskus muutama vuoden. Olimme siellä kolmisen tuntia. Tanssimme ja välillä oli kahvit päiväkeskuksen puolella. Saimme antaa iloa toisille. On hyvä, että on tällaisia taloja heille, jotka eivät pysty muualla asumaan.

Tietoa kirjoittajasta

Ani

Olen Anita, syntynyt ,CP- vammaisena. Blogissani tulen kertomaan elämästäni teille. Elämäni on rikasta ja nyt en puhu rahasta vaan kokemuksista, joita eteeni on tullut ja tulee olemaan. Nautinnollisia lukuhetkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *