10. Perimää

Keitä olemme. Me jokainen synnymme omana itsenämme, mutta kyllä meissä on suvun perimää.

Olen iloinen, pilke silmäkulmassa, huumorilla höystetty ,raitis,puhelias , sisukas nainen. Nämä piirteet tulee karjalaisesta mummostani. Hän oli lämmin ihminen, joka otti aina minut ilolla vastaan, kun nähtiin. Ikinä hän ei riidellyt kenenkään kanssa. Itse myös rakastan rauhaa. Mummolla myös tanssijalkaa vipatti, kuten minullakin. Mummo ajatteli muita ensin ja sitten vasta itseään. Olen samanlainen. Mummo oli sisukas nainen, kuten minäkin.

Äidiltä olen perinyt päättäväisyyden, en anna helposti periksi. Äitini tykkäsi olla kameran edessä, kuten minäkin. Nuorekkuus tulee myös äidiltäni 😉.

Musiikki ja tanssi, olen perinyt vanhemmiltani. Käyn paljon tansseissa. Kotoa muistan lapsuudesta avokela mankalta tangon satumaa. Kuuntelimme paljon musiikkia. Tätä nykyäänkin kuuntelen ja tanssin vanhaa tanssimusiikkia.

Isältä olen saanut taidon, kuinka olla hyvä myyntitykki . Tykkään käydä myymässä kirpparilla ylimääräistä pois ja muutenkin isältä perinyt kiinnostuksen autoihin.

Eläinrakas olen ollut aina. Kotona meillä oli aina jokin lemmikki. Kissoja, koiria, undulaatteja, pieni hiiri ja hamsteri.

Kummasti sitä löytää suvusta piirteitä joita itsellä on.

mummo ja mä

Tietoa kirjoittajasta

Ani

Olen Anita, syntynyt ,CP- vammaisena. Blogissani tulen kertomaan elämästäni teille. Elämäni on rikasta ja nyt en puhu rahasta vaan kokemuksista, joita eteeni on tullut ja tulee olemaan. Nautinnollisia lukuhetkiä.

One thought on “10. Perimää”

  1. Ja mitä vanhemmaksi tulemme, sitä selkeämmin nuo kaikki perityt piirteet meissä näkyvät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *